Min nevøs store fødselsdagsfest

Jeg skulle til at gøre mig klar. Jeg fandt tøj frem, og det var ikke så nemt. Jeg havde ikke særlig meget tilbage. Men jeg fandt heldigvis noget som jeg godt kunne lide. Jeg fik det på, og fik spist noget morgenmad. Klokken var 7 om morgenen, og jeg skulle snart til at gå. Jeg skulle nemlig på arbejde, som startede klokken 8. jeg arbejder til dagligt som kørelærer, og jeg elsker bare mit job. Jeg elsker at møde nye mennesker hver dag, og lærer nye menneske at køre. Jeg kunne virkelig mærke at det her var mit drømmejob. Da klokken nærmede sig 7:40 smuttede jeg ud ad døren. Jeg kørte hen til køreskolen, hvor min elev ventede på mig. Vi fik kørte i 1 time og 30 minutter, og jeg kan allerede se at han er klar til køreprøven. Jeg havde først fri klokken 17 i dag, og jeg havde en masse elever, som jeg skulle ud at køre med i dag. Efter skulle jeg hen til min bror som fejrer min nevøs fødselsdag. det glædet jeg mig til. Vi blev hele familien, og det skulle nok blive hyggeligt. Der var virkelig blevet pyntet op, og man kunne virkelig se at de havde gjort meget ud af det. De var balloner over alt, og det hele var bare pyntet op. De havde sat en flot ballonbue op, som fanget min opmærksomhed mest. Jeg snakkede lidt med min bror, og spurgte hvor han havde købt det fra. Ballonbuen fortalte han, at han havde fået fra shop.festgear.dk. Han holdt også festen i et kæmpestort telt, som jeg også spurgte ham, hvor han havde fået fra. Det sagde han at han havde lejet fra festgear.dk. det var altid rart at vide, hvis jeg selv en dag skulle holde en stor fest, og gøre det ekstra hyggeligt.