Spar penge på streaming med en VPN

I denne guide fortæller vi om, hvordan du kan streame billigere ved at bruge en VPN-tjeneste. Guiden er udarbejdet i samarbejde med VPNhero.dk, der er Danmarks bedste VPN guide.

For at være sikker på, at du får en god og stabil VPN forbindelse, som ikke langsommer din internetforbindelse, skal du vælge en af de bedste udbydere. De to bedste på markedet i øjeblikket er IPVanish og ExpressVPN.

Se Netflix USA med en VPN

Begge disse udbydere har servere i stort set alle lande, hvilket gør det muligt for dig at få adgang til Netflix i USA eller andre lande med et abonnement. Dette kan være nyttigt, hvis du bor i Danmark, men ønsker at se amerikansk Netflix.

For at få adgang til en anden udbyders Netflix-konto skal du blot oprette forbindelse til en server i det pågældende land ved hjælp af din VPN-tjeneste. Derefter vil du være i stand til at logge ind på enhver Netflix-konto fra et hvilket som helst land.

Du kan også bruge din VPN til at få adgang til regionale begrænsede streamingtjenester som BBC iPlayer eller Hulu. Dette kan være nyttigt, hvis du bor i et land uden adgang til disse streamingtjenester.

Hvilken VPN skal man vælge?

For at vælge den bedste VPN-udbyder til din streaming, skal du være opmærksom på følgende ting:

– Servere i alle de lande, du ønsker at streame fra.

– Høj hastighed og ingen begrænsninger på båndbredde.

– Ingen logs policy, så dine aktiviteter bliver ikke registreret.

– 24/7 kundesupport.

Derudover skal du være opmærksom på, at ikke alle VPN-udbydere vil være lige gode til streaming. Derfor anbefaler vi, at du vælger en af de to bedste udbydere, som er IPVanish og ExpressVPN.

IPVanish er en af de hurtigste VPN-tjenester på markedet og har ingen begrænsninger på båndbredde eller dataforbrug. Deres software er let at bruge og kan installeres på enhver enhed med internetadgang. De har også en 24/7 live chat support, hvis du skulle få brug for hjælp.

ExpressVPN er også en af de hurtigste VPN-tjenester på markedet med servere i over 94 lande. Deres software er let at bruge og kan installeres på enhver enhed med internetadgang. De har også en 24/7 live chat support, hvis du skulle få brug for hjælp.

For yderligere information om VPN’er, besøg vores hjemmeside: vpnhero.dk.

God fornøjelse med at streame udenlandsk tv med en VPN.