Vælg den rette type lån

Når du skal i gang med at låne penge, er der jo mange forskellige typer af lån, som du kan vælge imellem. Derfor kan det altid være en god idé at bruge tid på at finde ud af, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov.

Disse lån er nemmest at tage

Vil du gerne have nemt ved at låne penge, kan det være klogt at gå efter nogle af de nemme typer af lån. Lån som bl.a. kviklån og forbrugslån kan være fordelagtige at vælge, hvis det bare gerne må gå hurtigt og være nemt på samme tid

Fordelen ved at tage en af disse lån er, at det gerne foregår online, og her er der ingen, der stiller spørgsmål til, hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på. Det er bare at ansøge online, og så får du pengene ind på din konto kort efter.

Denne type lån kan hjælpe dig med din gæld

Har du en høj gæld, og har du svært ved at holde styr på, hvem du skylder penge, og hvor mange penge du skylder væk, kan det være en mulighed for dig at overveje et samlelån i stedet for.

Med et samlelån låner du nok penge fra en kreditor til at betale alle dine øvrige kreditorer ud. På den måde står du tilbage med kun en enkelt kreditor, som du skal forholde dig til fremover, så længe du ikke optager yderligere gæld andre steder.

Lånet til ny bil

Og har du fået lyst til at købe dig en ny bil, er det klart, at du bør gå efter et billån. Der er flere forskellige steder på nettet, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge om at få dig et billån. Det er meget nemt, og det tager ikke meget mere end et øjeblik at ansøge.

Billånet er som regel et lidt større lån, så her kan du nemt støde på lidt højere krav til dig som ansøger, end du eksempelvis vil finde ved kviklån og forbrugslån. Et kviklån kan jo sagtens bare være på 500 kroner, mens et billån kan være på en kvart million eller mere.

Med en kassekredit bestemmer du selv

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at kaste dig ud i at få en kassekredit. Får du fx en kassekredit på 30.000 kroner, betaler du kun renter på de penge, du når at bruge fra din kassekredit.

Det er som en åben konto, hvor du frit kan bruge op imod fx 30.000 kroner, hvis din kassekredit lyder på det beløb. Bruger du så 10.000 ud af de 30.000 kroner, er det kun de 10.000 kroner, der er dit reelle lån, og som du skal afdrage på.

Læs mere om Garmin sportsure.