Spar penge med billig is til fest

Når vi holder fester, kan vi hurtigt komme til at bruge rigtig mange penge. Det gør ondt på pengepungen og samvittigheden. Men der er heldigvis mange steder at spare, hvis blot man tænker sig om.

Ét sted, du helt sikker kan spare, er på dine isterninger. Overvej altid at købe billig is, når du skal holde fest! Man bruger hurtigt meget knust is og isterninger, hvis man får mange gæster – så det kan faktisk være en rigtig god ide. 

Der er uden tvivl også mange andre steder, du kan spare en god del på din fest. Men hvorfor skal det lige være is og isterninger? Lad os se lidt nærmere på det.

 

Isterninger bør være billige

Uanset hvordan vi vender og drejer det, så er isterninger i bund og grund frosen vand. Det betyder ikke, at det ikke er en af de vigtigste faktorer i din fest – men du bør bestemt ikke betale mere en hvad rimeligt er.

I mange tilfælde betaler du også for den service, du får, når du bestiller knust is og isterninger til din fest. Det skal bestemt heller ikke underkendes!

Der er mange gode grunde til at betale for den service, du får. Hvis du holder en stor fest, skal du jo også bruge en stor mængde isterninger. Og vi kan godt afsløre, at det ikke bliver nemt at få slæbt dem alle med hjem fra supermarkedet.

 

Undersøg markedet

Inden du bestiller billig is, bør du i første omgang undersøge markedet og finde ud af, hvor det reelt set er billigst.

Her kan du nemt blive snydt en smule, da nogle tager store summer for deres levering. Så selvom isterningerne måske ser billige ud ved første øjekast, bør du altid se de forskellige leveringspriser an. Her er der virkelig mange penge at spare, hvis du vælger den helt rette leverandør!