Smarte dimser, der gør jagten lettere

Ja, der er meget at gå på jagt efter – både i naturen og digitalt. Faktisk er utroligt mange spil i dag udviklet til at jagte det bedre hele tiden. Det kan være, at stiger i level, samler flere og flere ting, får adgang til nye ting, funktioner eller karakterer og meget mere. På den måde kan vi hele tiden identificere, hvor langt vi er, baseret på det, vi har. Det er en konstant konkurrencer, og det er noget, der går igen i uendeligt mange situationer.

Din smarte smartphone

Ja, hvis du har en smartphone, så er det en enhed, et eksempel på en smart dims, der gør jagten lettere. Der er naturligvis ikke defineret noget bestemt jagt, og det er ganske bevidst, for jagt er i dag en ret diffus betegnelse, da man kan jage på mange forskellige måder. Via en smartphone kan man fx jagte pokemons; det er alverdens forskellige figurer, man kan forsøge at fange, ved at gå rundt ude i den virkelig verden. Du skal anvende din smartphone som udgangspunkt, for at kunne få øje på dem

Redskaber til at finde rav

Og så er der naturligvis den mere naturlige og grundlæggende ægte oplevelse af at jagte i naturen. Og her kan du jagte rav. Det er gyldne aflejringer af forstenet harpiks, der kan findes i mange forskellige variationer og størrelser, med meget forskelligt udseende. Det kan være utroligt spændende at gå på jagt efter dette, og det kræver typisk gåture ved strande, hvor du kigger koncentreret ned i strandkanten. Det kan nemlig være svært at få øje på. For at øge dine chancer, kan du faktisk gøre brug af en Ultra Boost ravlygte, som er en smart dims, der gør jagten meget lettere – også selvom det er jagten på naturligt materiale.