Sikring af ejerforeninger med de rette forsikringer

Har du en andelsbolig eller ejer du en lejlighed, vil der som oftest også være en forening der står bag boligen. Foreningerne bag ejerforeninger og andels boligforeningerne er ikke altid dækket godt ind med de rette forsikringer og dette kan koste dyrt for ejere i foreningen. Hvordan står du, hvis skaden skulle ske?

Et splitsekund skal der til og det store billede kan ændre sig drastisk

I Danmark findes der rigtig mange ejerforeninger og andelsboligforeninger og ligeså mange foreninger der er at finde, lige så mange forskellige sikringer er der at se til. Det er desværre langt fra alle foreninger der er tilstrækkeligt forsikret og dette kan betyde at en ellers sund forening, pludselig bliver en knap så god forening.

 

Ejerforening forsikring er en forsikring en ejerforening bør have. Hos NORTH forsikringsagentur har man en skræddersyet forsikringspakke, der er billig men samtidig dækker foreningen i et sådan økonomisk omfang, at hvis skaden skulle ske, så er det ikke noget der kan tippe forening fra en sund forening til en dårlig forening, da forsikringsselskabet i stedet går ind og dækker. 

 

Sidder du selv i en forening, hvor alting indtil videre bare har spillet og der aldrig har været problemer med at spare op til diverse ting og sager for at optimere boligerne, så kan det virke helt skørt at betale for at få en ejerforenings forsikring, men ting kan ske på et splitsekund og ændre hele det store billede, så måske det er nu du skal snakke med foreningen om hvordan der er dækket ved pludselige skader og lignende.

Undgå et dårligt foreningsliv

Måske det ikke virker realistisk for dig at der skulle opstå pludselige tilfælde der kan koste dyrt for foreningen, men det er som oftest også situationer der sjældent hænder, der koster dyrt at fikse som f.eks. hvis der forekommer et sprængt vandrør eller at der måske er en person der dør i en af lejligheden og det efterfølgende gør skade på lejemålet eller flere lejemål som følge heraf. 

 

Her kan mange foreninger desuden hurtigt nå til uenigheder omkring, hvem der skal bøde for det, det koster at udbedre for og en forening med dårlig økonomi samt splid er en sikker vinder til nedtur og dårlig foreningsliv fremadrettet.

 

Vil du gerne nå at undgå en dårlig forening, er det med at tage tyren ved hornene inden skaden sker og få sikret ejerforeningen med det samme, så der ikke er nogle tvivlsspørgsmål omkring, hvem der står for det ene eller det andet.