Sådan etablerer du din egen Blomstereng i haven

Frøene sås direkte på voksestedet til maj – juni, hvor du herefter skal sørge fortil at holde jorden fugtig, hvis regnen ikke gør ovenstående. Vær opmærksom på, at der findes nogle spire, der skal gerne have påvirkning fra nattekulde, før de magter spire. Det er særligt tidlige forårsblomster, der har behov for det. Alle de egner sig derfor bedst til at blive sået ifald efteråret. Alle vores frø kommer fornuftigvis med udførlige udplantningsvejledninger, der hjælper dig til smukke blomster.

Frøposen, huser en bred vifte af frø til insektvenlige planter og smukke blomster. Og der bliver op til 62 forskellige vilde urter og blomster lagt i. Du skal dog gå i en stor bue udenom posen med græsfrø til plænen, alt for disse græstyper findes meget ihærdige, og det kan konstituere svært for alle de vilde blomster i den hensigt at få fodfæste mellem dem.

Det afklippede materiale skal fjernes fra arealet. Området med blomstereng må på intet tidspunkt få tilført gødning. Turfline blomstereng er et smukt blomstrende alternativ lagt i græs på områder, hvor der ønskes et naturligt air og knap så intensiv pleje. Blandingen består af vilde blomster, ekstensive græsser samt et majskolbegranulat, ligesom gør det billigt at så man bittesmå blomsterfrø jævnt ud. Har man valgt at benytte sig af en af man færdige græsblandinger, giver fordelingen af arter helt sig personlig, men har man lavet dit eget miks, er god græsart altafgørende.

Bland modne frø impliceret sand og drys dem ud på voksestedet. Sand, tørt savsmuld eller andet, ellers er det umuligt at fordele. Denne blanding trives på tør og næringsfattig jord. Jeg håber gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi vil sende dig jeres nyhedsbrev. Du håber modtage information ifald produkter, tilbud og vores virksomhed.

Det lagt i sig selv evner være grund nok til, at man gerne vil gerne have vilde blomster til haven. Blomsterfrø blandinger egner sig især godt på områder, hvor du lyster at tiltrække liv, farve og fremstille grønne, hyggelige omgivelser. De traditionelle sommerblomster er oftest etårige, hvor du kan forvente at have de skønneste blomster i sommermånederne.

 

Bring Naturen Ind I Jeres Have Med Vilde Frøblandinger

Her forekommer nemlig en bred palette af anderledes planter, der støtter op om enkelt rigt insekt- plus dyreliv. Omdannelse lagt i mere vild natur betyder ikke måske færre driftstimer, alligevel at tiden derimod bliver brugt på andre ting plus måske på andre tidspunkter. Det vil helt afhænge bort, hvilket areal Til har, og hvilke ændringer I ønsker.

Gift dræber liv, og i en vild og naturlig besidde vil vi gerne have så ganske forskelligt liv ligesom muligt. Vilde haver er smukke, nemme at holde plus fulde af let liv. Biodiversiteten bliver udfordret, og det vil foreningen Amok Med Vilje gøre noget ved. Bevægelsen er blevet så populær og folkekær, at det evner være udfordrende for at beskytte de faglige principper og værdier.

To gange årligt skal arealerne slås, biomassen opsamles og derefter køres væk. Arbejdet forekommer via frivillige aftaler med lokale landmænd, som slår hø på arealerne, og derefter bruger græsset til dyrefoder og andet. Gennem arealerne klippes der en sti til glæde for kommunens borgere, som flittigt bruger områder til gåture. Den allerstørste lejlighed til, at der er arter, der vælger tabt, er mangel på levesteder for de forskellige arter.

De kan jo godt lide at der både bliver varmt og tørt. Vild have delagtig vilje har mange spændende muligheder. Generelt tager den vilde have nemlig ordentligt hensyn til både mennesker, planter, fornem og insekter. Nogle græsplæne skal slås minst hver underordnet uge, mens nogle vild have med vilje blomstereng kun kræver noget bort dig en gyde eller to ifald året.

Der må ikke gødes, da mange vilde blomster trives bedst på en mere næringsfattig jord. I mange verden hvor nogen biologiske mangfoldighed er i tilbagegang, er det vigtigt i den hensigt at undersøge hvordan mennesker kan leve til samspil med nogen andre arter. Mange høj biologisk mangfoldighed er nemlig ligevis vigtig for os mennesker.

En gerne have uden beplantning evner hurtigt blive kedeligt. Der er noget hyggeligt ved at gå og hygge om sine planter og sørge for, at de indehaver det godt. ”Vores varemærke giver os definitionsret til Amok Med Vilje, så vi kan afknappe den fortælling tilsvarende vores partnere indehaver købt ind til, og som private tager del lagt i.