Hvor bør jeg gå til professionel massage?

Får du nogensinde tilstrækkelig søvn, men føler dig alligevel stiv og øm i kroppen? Så er det på tide at se på en massage nu.

Hvad kan jeg få ud af regelmæssig massage?

Der er flere fordele at hente, hvis du planlægger regelmæssige massagebesøg, f.eks. en eller to gange om måneden.

 

Det første du skal huske på er, at massage kan hjælpe dig med at reducere allerede eksisterende spændinger, som kan forårsage smerter og stivhed i dine led og muskler. Du vil føle dig mere fleksibel i din krop, hvilket gør det muligt for dig at udføre flere fysiske aktiviteter i løbet af dagen.

 

Tryk og stød fremmer blodgennemstrømningen, hvilket hjælper vævene med at få de nødvendige næringsstoffer og fremmer muskeludviklingen. Det betyder, at du vil være mindre tilbøjelig til at komme til skade i fremtiden, og at du vil bruge din krop mere effektivt i det hele taget.

Få massage og kom af med stress

De behagelige følelser, du oplever, når du hviler på briksen, er ikke af begrænset varighed. Under massagen frigives oxytocin og endorfiner, som er kemikalier, der indikerer glæde og afslapning, i kroppen, hvilket giver dig en behagelig og rolig fornemmelse i hele dit system. Dette er et tegn på, at det sympatiske nervesystem slapper af.

 

Du har en naturlig ligevægt mellem dit sind og din krop. Hvis du har problemer med at sove, kan du prøve denne stilling, mens du sidder i lotusstilling. Det hjælper med at slappe af i alle dele af din krop, så dit system kan nulstille sig selv tilbage til sin naturlige balance og harmoni. Dine stresssymptomer lindres, og det samme gør din søvnmangel. Som følge heraf vil du opleve, at det bliver nemmere at undgå stress.

Hvor skal jeg gå til professionel massage?

Den bedste massør finder du hos Saga Massage. Saga Massage tilbyder fysiurgisk massage, sportsmassage og velværemassage baseret på dine behov og din krops tilstand. Book tid i dag på sagamassage.dk.