Guide: Spar 1999 kroner op om måneden

Det er svært at sige nej til ovenstående. Alle vil gerne have 1999 kroner ekstra om måneden at købe ting for. Men hvordan opnår man det? Der er mange måder at gøre det på, og derfor kan vi selvfølgelig heller ikke komme ind på alle måderne. Vores fokus i denne artikel kommer til at være på forbrugsvaner, og hvordan få ting rent faktisk kan gøre, at du lander på en besparelse og dermed også en opsparing på 1999 kroner eller mere om måneden.

Tip: Start med disse 3 ting

Hvis nogle ting ikke relaterer sig til dig og dine vaner, så kan du blot springe dem over selvfølgelig. Hvis du undrer dig over, hvad du skal bruge dine opsparede penge på, hvis du allerede har alt, så kan du læse mere om køb af Ethereum på denne side. Mange vælger nemlig at investere i det.

Pizza

Pizza smager meget godt, og vi er slet ikke uenige på det punkt. Problemet er bare, at hvis du bor i en storby, så kan du hurtigt blive fristet til at bestille en pizza. Det er jo super nemt. Du betaler 100 kroner for din aftensmad, og så får du lækker mad. Hvis du ikke allerede kan se problemet i at betale 100 kroner per person for aftensmad på en normal dag, så er det lige præcis her, du bør starte. Lav din egen mad og spar i hvert fald en 50’er om dagen.

Rygning

Hvis du ryger, så kan du også skære ned på det. Det er ikke unormalt, at rygere bruger et par tusind kroner om måneden på rygning. Når man er vant til det, så kan det være svært at huske, at man egentlig ikke bør gøre det.

Kaffe

Køber du meget kaffe på farten, så kan du i hvert fald spare 20-30 kroner per kop ved at brygge det derhjemme, inden du tager afsted om morgenen.