Er kviklån godt?

Om kviklån er godt er uden tvivl om subjektiv vurdering. Det kommer helt an på øjnene, der ser. Nogle mennesker er glade for at bruge kviklån, mens andre aldrig kunne finde på at tage et kviklån. Derfor er det helt op til dig selv at vurdere, hvordan du har det med kviklån. Er det noget, der er relevant for dig, og kunne du selv finde på at tage et kviklån? Eller er du ikke glad for den hurtige måde at låne penge, og vil du bare helst gå en tur i banken, når du endelig har brug for lidt ekstra penge på kontoen?

Det mest kendetegnende ved kviklånet er jo nok, at det har lidt højere renter end så mange andre lån. Men det skyldes langt hen af vejen også, hvor nemt tilgængeligt det er, og hvor hurtigt du kan have pengene stående på din konto. Du skal ikke snakke med nogen undervejs, der er ingen, der stiller spørgsmål til dit lån, og du kan have pengene udbetalt til din konto inden for bare et par minutter, hvis du ansøger hos en af de udbydere, der opererer med straksudbetaling af pengene.

Har du brug for penge hurtigt her og nu, og er du ligeglad med, hvad det koster i renter, er der ingen tvivl om, at kviklån er den nemmeste måde for dig at låne penge på. Men det er klart, at kviklån ikke er den billigste måde at låne penge på, så er det prisen, det handler om, er kviklånet ikke det bedste på markedet. Men så har det en række andre fordele, der kan være tiltrækkende for dig, og som er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal finde ud af, hvor du gerne vil låne penge fremover. Skal det fx være via et kviklån eller et helt andet sted?