Det mest populære legetøj for børn

Legetøj er en stor del af barndommen, men ligesom i voksenlivet skifter trends ofte. Dog er store navne, ofte knyttede til TV serier, film eller etablerede, populære medier, sværere at rokke end diverse gadgets fra sociale medier, der ikke har en dedikeret fanbase.

Her kan du læse om de fire mest populære typer legetøj for børn, som ikke har tænkt sig at vige indenfor den nærmeste fremtid.

Gurli Gris merchandise

Gurli Gris er en serie for de helt små, der har kørt på TV længe, og Gurli Gris merchandise er blevet særlig populært indenfor de sidste 3 år. Den harmløse serie følger den frække gris, Gurli, mens hun laver ballade, lærer og leger.

Gurli Gris merchandise og legetøj er særligt populært hos piger, men ikke kun. Gurli Gris merchandise kan findes i de fleste butikker, der også sælger legetøj, og inkluderer også tøj og sengelinned. På engelsk hedder serien Peppa Pig, og Gurli Gris og Gurli Gris merchandise er populært over hele verden.

Avengers og Marvel

Noget lidt andet end Gurli Gris merchandise er Avengers og Marvelrelateret legetøj. Marvel har en dedikeret fanbase blandt voksne, og derfor er der mange forældre, der vil pryde deres børn i løbet af deres opvækst.

Marvel er eget af Disney og har næsten 100 år bag sig. Det er ikke en franchise, der forsvinder lige foreløbigt, og med hver nye film og serie, der udgives, kommer der nyt legetøj og nyt merchandise, der købes af både børn og voksne.

Marvel retter sig typisk mod lidt ældre børn, men de yngste kan også nyde nogle af firmaets serier og film, der er rettet mod et yngre publikum.

Minecraft

Minecraft er så småt ved mindskes i fanskare, men for børn et stykke inden teenagealderen er det stadig et domæne, der er meget interessant. Computerspillet ynder kreativitet og strategisk tænkning, og dét er godt for børn at lære og få ind fra en tidlig alder.

Minecraft legetøj og merchandise kan findes i en bred vifte af former, lige fra bamser til LEGO til sko og sengetøj. Genstande fra det populære spil kan især findes i spil- og legetøjsbutikker, men merchandise kan også findes i supermarkeder, der ellers ikke har fokus på legetøj.

Paw Patrol

Ligesom Gurli Gris og Gurli Gris merchandise er Paw Patrol rettet mod de yngste, og den harmløse serie følger en række patruljehunde, der gør deres allerbedste for at hjælpe andre i nøden.

Paw Patrol har taget børnenes verden med storm, og de sidste 5 år har merchandise og legetøj fra serien kunnet findes hvor som helst – endda i form af maskotter til særlige arrangementer. Paw Patrol er bare dét for børn i alderen 3-8 lige nu, og med en serie som sit omdrejningspunkt er det ikke til at sige, hvornår entusiasmen har tænkt sig at dæmpes.

Og det gør ikke noget. Paw Patrol lærer børn at hjælpe hinanden og være gode ved andre, og ligesom Gurli Gris merchandise kan de findes stort set overalt og i alle mulige former.