At få et kviklån: Hvad du behøver at vide om at låne penge

Hvad er et kviklån egentlig? Et kviklån er, når du låner penge i banken eller et andet pengeinstitut for et tidsrum, som du selv vælger. Du kan låne så lidt eller så meget, som du vil, og du bestemmer selv, hvor lang tid det skal tage at betale din gæld tilbage.

Vilkårene varierer fra person til person, afhængigt af deres kreditvurdering, indkomstniveau og hvilken type sikkerhed de har til rådighed. Rentesatserne er også forskellige for hver enkelt person på baggrund af de samme faktorer. Hvis en person f.eks. har en fremragende kredit, kan vedkommende være berettiget til en lavere rente! Der er mange fordele ved at få denne type lån, så læs mere nu!

Renter

Dette henviser til den procentdel af renten, der lægges oven i din oprindelige tilbagebetaling af lånet. Beløbet varierer afhængigt af en række faktorer, herunder din kreditvurdering og dit indkomstniveau. Hvis du f.eks. har en fremragende kredit, kan renten være lavere end for en person med dårlig eller ingen kredithistorik!

Løbetid

Dette er hvor lang tid det tager at betale dit lån fuldt ud tilbage. Løbetiden kan variere fra et sted mellem to uger og et par år, afhængigt af det beløb, du ønsker at låne. Jo længere tid din løbetid er, jo mere, vil du ende med at betale i renter og gebyrer. Derfor har det altid en økonomisk fordel at tilbagebetale sit lån så hurtigt som muligt!

ÅOP

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er en anden måde at udtrykke renten på et lån på. Det fortæller dig, hvor meget det vil koste i procent om året. Hvis din ÅOP f.eks. er 12 %, lægges dette beløb til hver tilbagebetaling efter beregning af, hvad der skal betales ved 0 %. Det kan hjælpe dig med at sammenligne lån fra forskellige institutioner og gør det muligt for dig at træffe en velinformeret beslutning.

Er det sikkert at låne penge online?

Ja! Det er mere sikkert end nogensinde før at låne penge online. Der er mange långivere, der tilbyder kviklån, så undersøg det, og find en, der passer til dig. Der findes efterhånden mange forskellige låneudbydere, hvilket kan gøre det svært, at finde du af, om alle er lige ægte. Men et godt valg er 123quicklån.dk og lån10000.dk, hvor du kan få et godt overblik over de udbydere, der passer bedst ud fra dine behov og ønsker.

Du kan nemt finde det lån, der passer dig bedst. De fleste låneudbydere har en beregning, hvor du kan indtaste dit ønskede lånebeløb, samt din lånetid, herefter vil du få vist potentielle lån.